Så funkar lotteriet

Tack-lotterna är en lott som gör gott. Vi tänker först och främst på de människor som får ta del av överskottet genom det viktiga arbete som Svenska Röda Korset och Cancerfonden bidrar med samtidigt som du som spelare har en bra en vinstchans.

”Vi har satsat på ett lotteri där fler vinner meningsfulla vinster oftare.”

Du vinner varje gång du skrapar fram ett hjärta. Skrapar du fram fler vinner du mer. Enkelt va?! Har du flera hjärtan på samma lott så vinner du det sammanlagda beloppet för samtliga hjärtan.

Vi har satsat på ett lotteri där fler vinner meningsfulla vinster oftare. Vi ser hellre att fler vinner mellanstora vinster istället för att en vinnare tar hem en miljon. Vår högsta vinst är 100 000 på 10-kronorslotten och 250 000 kronor på 25-kronorslotten. Det gör att fler vinner lite mer.

Lotterna kostar 10 kronor eller 25 kronor och finns att köpa i de ICA-butiker som är ombud för lotteriet runt om i Sverige. Eftersom ICA-handlarna är fria att själva besluta över sitt sortiment finns det ingen garanti för att lotterna finns till försäljning i samtliga ICA-butiker.

Vinster upp till 5 000 kronor betalas ut av ICA-butikerna som säljer lotterna. Vid vinst över 5 000 kronor kontaktar du ICA Kundservice på telefon 033-435 98 88.

Kontakta oss

Föreningen
Vi kan mer

Svetsarvägen 12
173 91 Solna

Epost
vikanmer@ica.se

Telefon
033 435 98 88
(Helgfria vardagar 08 - 17)

Spelansvar

Lotter ska vara kul och en stunds spännande förströelse. Men vi vet att spelberoende är ett problem. Det tar vi förstås på största allvar och arbetar förebyggande för ett ansvarsfullt spelande.

Läs mer