Om TACK-lotterna

Tack-lotten är en skraplott som ger vinstchans samtidigt som den bidrar till mångfald, integration och en bättre folkhälsa. Detta görs möjligt genom att allt överskott går till projekt, idéer och organisationer som gör bestående positiva skillnader i samhället via lotteriets förmånstagare Cancerfonden och Röda Korset.

Vi har satsat på ett lotteri där fler vinner meningsfulla vinster oftare. Därför är vår högsta vinst 250 000 kronor på 25-kronorslotten och 100 000 kr på 10-kronorslotten för att istället kunna öka antalet mellanvinster.

Det tycker vi är sympatiskt.

Vår lott heter TACK! Vi tycker att tack är ett av våra finaste ord. I namnet finns ett automatiskt tack till alla som köper lotten. Och samtidigt ett tack från de människor som blir hjälpta av att överskottet från lotteriet går till just dem.

”I namnet finns ett automatiskt tack till alla som köper lotten.”

Lotterna kostar 10 kronor eller 25 kronor och finns att köpa i de ICA-butiker som är ombud för lotteriet runt om i Sverige.

Kontakta oss

Föreningen
Vi kan mer

Svetsarvägen 12
173 91 Solna

Epost
vikanmer@ica.se

Telefon
033 435 98 88
(Helgfria vardagar 08 - 17)

Spelansvar

Lotter ska vara kul och en stunds spännande förströelse. Men vi vet att spelberoende är ett problem. Det tar vi förstås på största allvar och arbetar förebyggande för ett ansvarsfullt spelande.

Läs mer