Föreningen Vi kan mer

Föreningen Vi kan mer är en ideell förening som grundats av ICA-stiftelsen, Svenska Röda Korset och Cancerfonden. Det är föreningen som är tillståndshavare för lotterierna. Tanken är enkel: med lotteri som grund vill vi tillsammans samla in medel där lotteriöverskottet går dit de bäst behövs genom förmånstagarna Svenska Röda Korset och Cancerfonden.

”Föreningens motto är detsamma som vi heter – Vi kan mer”

Föreningens motto är detsamma som vi heter – Vi kan mer. Och framförallt kan vi hjälpa fler om vi hjälper tillsammans. Därför har vi startat detta samarbete.

Vi kan mer

Svetsarvägen 12
173 91 Solna

Epost
vikanmer@ica.se

(Helgfria vardagar 08 - 17)

Spelansvar

Lotter ska vara kul och en stunds spännande förströelse. Men vi vet att spelberoende är ett problem. Det tar vi förstås på största allvar och arbetar förebyggande för ett ansvarsfullt spelande.